Ο Junior Sp παρουσιάζει τον PFM

 
05.05.2010

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Junior SP. γιορτάζει τα γενέθλια του φιλοξενώντας έναν special guest παγκοσμίου φήμης, τον P.F.M. (Progressive Future Music), πάνω στον οποίον βασίστηκε κατά κύριο λόγο η “αυτοκρατορία” του LTJ Bukem, η Good Looking Records.

Tο event θα πραγματοποιηθεί στο Swing και θα έχει 2 μουσικές - θεματικές ενότητες, καθώς τόσο ο PFM, όσο και ο Junior SP. θα κάνουν 2 διαφορετικά sets : Α) 1994 – 2000 και  Β) 2010 and Beyond. Στην πρώτη θα ακουστούν όλα τα classics της χρυσής εποχής σε ένα ειδικό set από τον Junior SP., όπως αυτά θα προκύψουν από σχετική ψηφοφορία του κοινού στο Facebook.  Επιπλέον, ο PFM θα κάνει και ένα "All PFM classics set", για όσους έλιωσαν τα παπούτσια τους στο Άλσος και το +Soda και για όλους εκείνους που “έλιωσαν” τα maxi singles του αλλά και τις Logical Progression συλλογές της Good Looking Records.

Στην δεύτερη ενότητα, οι PFM και Junior SP. θα μας ενημερώσουν για το τι πρόκειται να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες στον χώρο του ατμοσφαιρικού Drum’n’Bass.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 23:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη, προσφορά του Junior SP. στους λάτρεις της μουσικής με αφορμή τα γενέθλια του.


Swing: Ιάκχου και Ευμολπιδών, Γκάζι, Αθήνα

 

 
 
 
Tags: Junior SP, P.F.M., Swing
 
 
back to Local News
 
 
Home About clubber.gr Contact News Events Photos Videos