Ο Chevy μαζί με τον Jeremy P. Caulfield στο Loop bar

 
01.07.2010

Τις Παρασκευές του καλοκαιριού στα decks του Loop bar στο Θησείο θα βρίσκεται ο Chevy μαζί με έναν καλεσμένο DJ κάθε φορά. Το soundtrack θα κινείται σε intelligent dance μοτίβα ή αλλιώς deep, soulfull, funky, groovy disco, house και techno μουσική.
 
Την Παρασκευή 9 Ιουλίου καλεσμένος θα είναι ο Jeremy P. Caulfield από τον Καναδά.
 

Jeremy P. Caulfield bio
Σε μια εποχή που η techno μοιάζει μια επανάληψη παραλλαγών σε ένα θέμα, είναι ενθαρρυντικό να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη μια χούφτα των καλλιτεχνών, labels και DJs που μπορεί να συνδυάζει την εμπειρία, την ικανότητα και το στυλ.

Ιδιοκτήτης ενός από τα κορυφαία labels, το Dumb-Unit, και DJ ευρέως αναγνωρισμένης φήμης, ο Jeremy αναδείχθηκε από τις πρώτες ημέρες του στο καναδικό κύκλωμα της techno. Χρησιμοποιώντας τα δεκαπέντε χρόνια της εμπειριάς του ως DJ και ως εφαλτήριο, ο Jeremy έχει χρησιμοποιήσει τη Dumb-Unit ως καίριο βήμα για την άνθηση και σταδιοδρομία πολλών καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Butane, Lee Curtiss, Sweet n Candy και Seph.

Από νωρίς βρέθηκε και αναδείχτηκε μαζί με άλλους καλλιτέχνες του Καναδά όπως ο Adam Marshall, Ian Guthrie και ο Jeff Milligan. Παίζοντας παράλληλα με τον Richie Hawtin, Derrick Μay και τον Jeff Mills, ο Jeremy έχει συσταθεί ως ένας από τους καλύτερους DJs της Βόρειας Αμερικής. Από το 2008, έχει residency στο Watergate, ενώ παράλληλα παίζει σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο σε όλη την υδρόγειο, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων σε club και φεστιβάλ όπως Fuse, Mutek και το Sonne Mond Sterne Festival και περιοδείες στην Ιαπωνία, Αυστραλία και Νότια Αμερική.


έναρξη 23.00
είσοδος ελεύθερη

Loop bar: Πλ. Αγίων Ασωμάτων 3, Θησείο, Αθήνα

 

 
 
 
Tags: Jeremy P. Caulfield, Chevy, Loop
 
 
back to Local News
 
 
Home About clubber.gr Contact News Events Photos Videos