|
Το Sin City club μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν, αλλάζει, αναβαθμίζεται αισθητικά και ηχητικά, και μετονομάζεται σε Seven Sins club.
To opening party της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και στα decks θα βρίσκονται οι residents DJs του, Antonis S aka Kernel Panic και George P. με τις καλύτερες επιλογές από electro, ebm, tbm, industrial, dark trance, gabber, noise, darkcore, darkwave, electrogoth.
Με νέο όνομα και νέα διακόσμηση εμπνευσμένα από τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα αποτελεί την συνέχεια του Sin City club και Underworld club. Η σκοτεινή, φουτουριστική διακόσμηση και η δυστοπική αίσθηση που κυριαρχούν στο club ταιριάζουν απόλυτα με τις μουσικές που φιλοξενεί η live σκηνή του αλλά και με τα σταθερά party που διοργανώνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ενώ σε εβδομαδιαία βάση στο stage του φιλοξενούνται συγκροτήματα απ όλο το φάσμα της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής (Metal, Gothic, Rock, Hip Hop). Από το hip hop στο extreme tbm , από το hard rock και το power metal στο electro και το indie, όλες οι τάσεις έχουν μια θέση επί σκηνής στο stage, το οποίο είναι στημένο ακριβώς ως ένα σύγχρονο underground club που σέβεται τον εαυτό του.
Αναλυτικό πρόγραμμα με τα live και club events θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες στο site www.sevensinsclub.gr
Opening: Σάββατο 4/9
έναρξη: 24:00
είσοδος: 8 euro (Beer inc.)
Seven Sins club: Θεμιστοκλέους & Γαμβέτα 5, Πλατεία Κάνιγγος, Αθήνα
Τηλ : 699.31.03.044
|