Ο Blawan στο Six D.O.G.S

 
03.04.2017

Η Analogue είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της underground techno σκηνής παγκοσμίως, τον Άγγλο DJ και παραγωγό, Blawan.

Ξεκινώντας από το Yorkshire της Αγγλίας ο Jamie Roberts έκανε τα πρώτα του βήματα ως παραγωγός με το όνομα Blawan, κυκλοφορώντας το πρώτο του EP στην Hessle Audio το 2010. Το 2011 η θρυλική R&S Records κυκλοφόρησε δύο EPs του, τα οποία θεωρούνται πλέον κλασικά. Η αγάπη του για τα modular synthesizers, τα οποία χρησιμοποιεί στις παράγωγες και τα live του, τον έφερε στον δρόμο του Arthur Cayzer, γνωστού ως Pariah. Μαζί δημιούργησαν το πλέον περιζήτητο techno δίδυμο των Karenn και ξεκίνησαν εντυπωσιακά Modular Live Sets, τα οποία έχουν περάσει από όλα τα μεγάλα stages.

Παράλληλα δημιούργησε ένα δεύτερο, εξίσου επιτυχημένο project με τον θρυλικό techno παραγωγό Surgeon, ονόματι Trade. Είναι από τους ελάχιστους παράγωγους που έχει κάνει remixes σε συγκροτήματα όπως οι Radiohead και οι Depeche Mode, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει σε επίσημες συλλογές τους. Το 2015 τον βρίσκει να έχει πλέον την δική του δισκογραφική εταιρεία, Ternesc στην οποία κυκλοφορεί αποκλειστικά δικά του κομμάτια.

Τα τελευταία χρόνια έχει παίξει σε όλα τα μέρη του κόσμου είτε ως headliner σε φεστιβάλ όπως τα Awakenings, Dekmantel, Dimensions, Weather και Monegros, είτε ως resident σε club όπως τα Berghain, Fabric, Concrete και άλλα.

O Blawan θα βρεθεί στο Six D.O.G.S την Παρασκευή 7 Απριλίου και μαζί του στα decks θα είναι οι ιδιοκτήτες και residents της Analogue, a.metz, Jerm και Μr.Μ.

Έναρξη event τα μεσάνυχτα
Είσοδος: 15 ευρώ
Six D.O.G.S: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

Με την υποστήριξη του Clubber.gr

 
 
 
Tags: Blawan, Analogue, Six D.O.G.S, a.metz, Jerm, Mr.M
 
 
back to Local News
 
 
Home About clubber.gr Contact News Events Photos Videos