Ο Steve Lawler στο Animal club

 
14.06.2011

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, το Animal club σε συνεργασία με το Blend agency παρουσιάζουν τον Steve Lawler. Μαζί του στα decks θα είναι ο Adrianos Papadeas.

Ο Steve Lawler είναι ένα παιδί της acid house γενιάς, το οποίο αψηφούσε τα όρια μεταξύ μουσικών ειδών από τις μέρες που διοργάνωνε τα, τότε άσημα, rave parties κάπου έξω από τον αυτοκινητόδρομο Μ42, στο Ην. Βασίλειο.

Οι κυκλοφορίες και τα remixes του έχουν κυκλοφορήσει από  τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως δισκογραφικές εταιρίες όπως: R&S Records, Systematic, Drumcode, Harthouse, Cocoon, MBF, OVUM, Sci+Tec, Tsuba, Souvenir, Rekids, Boxer Sport, Be As One, Monique, Kostbar, Skint και φυσικά από τη δική του δισκογραφική VIVa MUSiC.

Ο ίδιος, σαν διευθύνων της δικής του δισκογραφικής, VIVa MUSiC, κέρδισε γρήγορα τη φήμη του κυνηγού νέων ταλέντων στο χώρο και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά κομμάτια καλλιτεχνών όπως οι Reboot, Audiofly, Simon Baker, Jamie Jones, Davide Squillace, Luca Bacchetti, Bushwacka, Livio & Roby, Dragosh, Leon, Plasmik, Ripperton, ilario Alicante, John Selway, Peace Division, Bearweasel, Tiefschwarz κά.


Έναρξη: 24:00
Είσοδος: 25 ευρώ (με ποτό)
Τιμή φιάλης (4 άτομα): 120 ευρώ & 140 ευρώ (VIP area)
Κρατήσεις: 698.19.31.626
Animal Club: Πλαζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό (2η στάση Τραμ Αγ. Κοσμά)

Με την υποστήριξη του Clubber.gr

 
 
 
Tags: Steve Lawler, Adrianos Papadeas, Animal club, Blend
 
 
back to Local News
 
 
Home About clubber.gr Contact News Events Photos Videos