ΝΥΕ party με τον Bert Bevans στο Studio 54 Athens

 
22.12.2011

Το Studio 54 Athens σε συνεργασία με το Majestic Royal Clubbing και την υποστήριξη των All Star Sunset parties, παρουσιάζουν ένα μοναδικό party την παραμονή της πρωτοχρονιάς με καλεσμένο τον θρυλικό DJ και παραγωγό που άφησε το στίγμα του στο αυθεντικό Studio 54 της Νέας Υόρκης άλλα και άλλων διάσημων club για τουλάχιστον 3 δεκαετίες (‘70-’90), τον Bert Bevans.

Ο Bert Bevans, στα μέσα τις δεκαετίας του ’70, έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στα θρυλικά Hollies Block parties στο Bronx και στην συνέχεια ανέλαβε την μουσική επιμέλεια των διάσημων private parties ενός καινούργιου club που άνοιγε στην Νέα Υόκη, του Studio 54. 

Παράλληλα δούλευε για την Prelude records, μια δισκογραφική που μεσουράνησε από τα μέσα του ‘70 και στα 80s με κύριο παραγωγό των Francoise Kevorkian.

Οι εμφανίσεις του στα Playboy club, Studio 54, Bond’s Casino, Infinity και Paradise Garage έγραψαν ιστορία και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 μαζί με τον θρυλικό Larry Levan και τον Βρετανό Justin Berkmann γίνανε οι πρώτοι residents του γνωστότερου club σε ολόκληρο τον πλανήτη, του Ministry Of Sound.

Σαν παραγωγός και remixer έχει δουλέψει με τους Thompson Twins, Style Council, Level 42, Paul McCartney, Duane Eddy, Chic, Depeche Mode, Big Audio Dynamite, Red Hot Chilli Peppers, Luther Vandross, Omar και δεκάδες άλλους, καθώς έχει και πολλές δικές του παραγωγές.

Μαζί του στα decks θα βρεθεί ο dj Pascal από το Majestic Royal Clubbing και ο Theo από τα All Star Sunset parties.


Έναρξη: 00:30
Είσοδος: 20 ευρώ με ποτό - 40 ευρώ open bar
Τιμή φιάλης (5 άτομα & finger food plate): Απλή 150€ - Special 180€ - Champagne or Premium 200€
Κρατήσεις: 698.10.61.201
Disco Studio 54 Athens: Πλαζ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό (2η στάση Τραμ Αγ. Κοσμά), Αθήνα
 

 
 
 
Tags: Bert Bevans, Disco Studio 54 Athens, Majestic royal clubbing, All Star Sunset, dj Pascal, Theo
 
 
back to Local News
 
 
Home About clubber.gr Contact News Events Photos Videos