Ο Chaim στο Six DOGS

 
22.12.2011

Το Six D.O.G.S θα φιλοξενήσει άλλο ένα ακόμα παιδί της BPitch Control, τον Chaim, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου. Μαζί του θα είναι ο Mr. Statik και ο PAN.

Ο Chaim αποτελεί αναμφισβήτητα έναν εκκολαπτόμενο σταθμό στη σύγχρονη και γρήγορα εξελισσόμενη ηλεκτρονική σκηνή. Μετά από το πρώτο κύμα εκπληκτικών κυκλοφοριών για εταιρείες όπως η Cocoon, Supplement Facts και My Best Friend ο Chaim δουλεύει αποκλειστικά για την Βερολινέζικη ΒPitch Control τα τελευταία 2 χρόνια. Η τελευταία του μάλιστα κυκλοφορία σε αυτή - το Love Rehab – εξελίχθηκε στην πιο δυναμική προσωπική του στιγμή και σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα club tracks της χρονιάς που τελειώνει. 

Στα dj sets του μιξάρει με δυνατούς μπάσο-ρυθμούς ξεκάθαρα επηρεασμένος από την αγάπη του για τα κλασσικά jacking chicago jams, τα υπνωτικά synth hooks, τα αλλοιωμένα percussions και τις αναφορές σε κοφτά φωνητικά. Οι μοναδικοί και οργανικοί ήχοι του Chaim πάντα έχουν μεγάλη απήχηση ενώ πλέον συμμετέχοντας και στην περιοδεία της Βpitch Control για την επέτειο των 10χρόνων λειτουργίας της, έχει οπλιστεί με την ανάλογη εμπειρία για να στέκεται με την ίδια αποτελεσματικότητα απέναντι σε οποιοδήποτε κοινό.

Παράλληλα ακονίζει και τα remixing skills του και έπειτα από re-edits για την Ellen Allien και τον Kiki ετοιμάζει τώρα και μια συνεργασία με τον Guy Gerber όπου παρέα θα ρεμιξάρουν tracks από το επερχόμενο album του P. Diddy.


Έναρξη: 24:00
Είσοδος: 10 ευρώ
Six D.O.G.S: Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα

 
 
 
Tags: Chaim, Mr. Statik, PAN, Six D.O.G.S
 
 
back to Local News
 
 
Home About clubber.gr Contact News Events Photos Videos