Το Σάββατο 11 Αυγούστου, το Monk Paradise beach bar σε συνεργασία με το Madorasindahouse παρουσιάζει τον Νοτιοαφρικανό Shimza.

Στο τρίτο και τελευταίο βραδινό event του Monk για το φετινό καλοκαιρί, καλεσμένος είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της Αφρικανικής dance σκηνής που έρχεται για πρώτη φορά στο Πήλιο.

Ο μοναδικός του τρόπος να μιξάρει και να μπλέκει τους ήχους τον καθιστά έναν από τους κορυφαίους DJ της γενιάς του, κερδίζοντας μια θέση στη Soulistic, label του Black Coffee και κυκλοφορώντας EP στην Cadenza, το  label του Luciano και στην θρυλική Djoon Experience από το ομώνυμο club στο Παρίσι.

Ο Shimza είναι resident στο διάσημο Privilege Ibiza και πριν ένα χρόνο χαρακτηρίστηκε “rising star” σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Ίμπιζα. Βρέθηκε δίπλα στον Luciano στο Destino Ibiza και κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.

Μόλις στα 26 του χρόνια έχει καταφέρει να έχει το δικό του “Οne Man Show” με προσέλευση από χιλιάδες κόσμο και έντονο φιλανθρωπικό έργο, αφού βοηθάει παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τον Νοτιοαφρικανό guest θα πλαισιώσουν οι Dimitris Nikou, Elena Alluna και atsou.

Έναρξη event: 22.00
Monk Paradise: Άγιοι Σαράντα, Ζαγορά, Πήλιο