Η ομάδα Alt-Grounds και το project Communitism, που ενεργοποιεί εγκαταλειμμένα κτίρια της πολιτισμικής μας κληρονομιάς, ενώνουν για 4η φορά τις δυνάμεις του και διοργανώνουν ένα μεγάλο πάρτι στον “πύργο” του Μεταξουργείου το απόγευμα της Κυριακής 12 Ιανουαρίου.

Το event έχει δύο stages, visuals από τις Aggeliki Germakopoulou και Mariana Anthropelou, installations, φαγητό από το Syrian Greek Youth Forum, μασάζ, τατουάζ και πολλές ακόμα “εκπλήξεις”.

Stage 1:
Reign of Time
Black Mamba
Chrysanthos Kaslis
Salin

Stage 2:
Morah
Mr.M b2b Rena
Duchen Kollen (live set)

Είσοδος ελεύθερη
Ώρα έναρξης: 16.00
Ώρα λήξης: 01.00
Τοποθεσία: Κεραμεικού 28, Μεταξουργείο, Αθήνα

“Στις 12 Γενάρη συναντιούνται πλανήτες στον ουρανό, σε μια εξαιρετικά σπάνια σύνοδο. Αυτοί που παρατηρούν τα αστέρια μιλάνε για μια στιγμή κοσμικής αλλαγής. Λένε ότι πρέπει να εξερευνήσουμε τις βαθύτερες σκιές μας προκειμένου να γεννηθεί μια νέα συλλογική συνείδηση.

Μπορούμε να αλλάξουμε πορεία; Λέγεται ότι το καλό και το κακό εξισορροπούνται μέσω της δημιουργικότητας. Αστρικοί DJs, καλλιτέχνες και κοινότητες δημιουργούν μαζί μια μαγική διαλογιστική μέρα.

Την μέρα που ξεκινά η αλλαγή που θα αισθανόμαστε τα επόμενα χρόνια, ας δεσμευτούμε για μια ιδέα: Όταν ενωνόμαστε, θα είμαστε όλοι μαζί.”