Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το clubber.gr παρουσιάζει 4 νέες DJs της αθηναϊκής house & techno σκηνής.

Amelia

house / indie house

“Ξεκίνησα να εξερευνώ τον κόσμο της μουσικής από μικρή ηλικία παίζοντας πιάνο. Είμαι resident DJ στο club Cozmo, στην ομάδα For303 και στα Suburbia events. Έχω μοιραστεί τα decks με καλλιτέχνες όπως οι Fideles, Carlita και Laolu. Επιπλέον, έχω κυκλοφορήσει το άλμπουμ Loud Whisper, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Spotify.”

Instagram | Spotify

Danae

melodic techno & house / deep house / indie

“Από την παιδική μου ηλικία, θυμάμαι την ηλεκτρονική μουσική των 90s που άκουγαν τα αδέρφια μου, καθώς και τη ροκ που έβαζε ο πατέρας μου. Μεγαλώνοντας, πήγαινα κυρίως σε event με house μουσική. Και πριν από 6 μήνες, ξεκίνησα να παίζω melodic techno & house, deep house και indie μουσικές σε μαγαζιά όπως το Lit Athens και το Voila, καθώς και στα θεματικά πάρτι Suburbia.”

Instagram

Pink.wav

bass / breaks / techno

“Ξεκίνησα το DJing στη Θεσσαλονίκη, όμως πλέον έχω έδρα την Αθήνα. Έχω παίξει στο φεστιβάλ Reworks, σε πάρτι του CHAOS Festival, στο Nature Loves Courage Festival, στο Qreclaim και στο αξέχαστο IDJTFAY. Συμμετέχω σε διάφορα project και συνεχίζω να εξελίσσω το mixing μου εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Τα mix μου έχουν μεταδοθεί από πλατφόρμες όπως NTS, Stegi Radio, Komrad και Cannibal. Το στυλ μου χαρακτηρίζεται από βαριά μπάσα, σαγηνευτικά φωνητικά και περίπλοκα breaks, σπάνια όμως κοιτάω ταμπέλες και είδη μουσικής.”

Instagram | Soundcloud

Vika Gavalidi

hypnotic techno / hardgroove

“Ξεκίνησα να παίζω μουσική πριν από περίπου 4 χρόνια στη Μόσχα και τα τελευταία 2 χρόνια που ζω στην Αθήνα, έχω συνεργαστεί με ομάδες και projects όπως οι CoMA, Cosmonauts, Society3000, Amoralite και Ergotherapy. Η μουσική μου είναι ένα μείγμα από melodic techno μεγάλης έντασης, raw hypnotic ήχου και hardgroove. Επιπλέον, επιμελούμε το μηνιαίο show Synthetic Vision στο Fade Radio, το οποίο εξερευνά την ποικιλομορφία του techno ήχου σε συνεργασία με local καλλιτέχνες.”

Instagram | Soundcloud