Bleur & MB1, Roussos, Salin, Celestia, Saniter & Theremin

Kάθε μήνα 5 διαφορετικοί DJs της εγχώριας house και techno σκηνής προτείνουν από 2 νέες κυκλοφορίες. Το top 10 του Ιουνίου επιλέγουν οι Roussos, Salin, Bleur & MB1, Celestia και Saniter & Theremin.

Roussos

Primitive – Lapis Lazuli B2 [Primitive] – Electro / Breaks

Ένας λόγος που αυτός ο Ιούνιος με έκανε χαρούμενο είναι τα δύο πολυαναμενώμενα represses από την αγγλική Primitive Recordings μετά από δεκαετίες. Από αυτά επιλέγω το Β2 track από το Lapis Lazuli ep. Κατάλληλο για “πρωινές καταστάσεις”.

Donato Dozzy – Cassandra [Claque Musique] – Techno

Άλλο ένα repress μέσα στον Ιούνιο για αυτούς που δεν το πρόλαβαν την 1η φορά. Ο μάστερ Donato Dozzy μας παρουσιάζει την Cassandra, ένα super deep και υπνωτικό κομμάτι που δεν έχω να σταματήσει να παίζω από το 2015.

Salin

Shiffer – Memento (Adriatique Remix) [Siamese] – Melodic Techno

Ένα κομμάτι γεμάτο feelings που ανυπομονώ να παίξω άμεσα. Μελωδίες από άλλο πλανήτη, και παρόλο που είναι ένα αρκετά μελωδικό track κατά την άποψη μου σε κρατάει σε μία εγρήγορση μαζί με τα vocals που έρχονται και δένουν. Ιδανικό για closing με τον ήλιο να ανατέλει!

Elena Kulstof feat. Pandora’s Diary – Desiderium [Vision 3 Records] – Melodic Techno

Ο πρώτος λόγος που επέλεξα αυτό το κομμάτι είναι επειδή είναι ένα release που περίμενα καιρό από την αγαπημένη μου Elena. Δυναμικά ανερχόμενη στο χώρο, έχει πολλά να δώσει στη σκηνή και το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σίγουρα από τα highlights της και όποιος δεν την ξέρει πρέπει να την μάθει. Ο δεύτερος λόγος είναι γιατί είναι ένα κομμάτι που θεωρώ πως τα έχει όλα! Μελωδίες, ρυθμικότητα, vocals, μπάσα και δυνατά drums!

Bleur & MB1

Bleur & MB1 – Feel The Bass [Odd Recordings] – Techno (Peak/Time/Driving)

Ένα απ’ τα πιo ενδιαφέροντα κομμάτια του Ιουνίου. Ο κωδικός είναι techno, ένα θηριώδες kick σε συνδυασμό με τα κλασσικά 909 drums κι ένα σκοτεινό φωνητικό το οποίο γεννάει και την ονομασία του τίτλου. Είναι απλό και πολύ όμορφο εργαλείο για πολλά set. Ευχόμαστε να το απολαύσουμε όλοι στα dancefloors το γρηγορότερο δυνατόν. Έχει φτάσει σε υψηλές θέσεις όπως #1 #2 #3 #4 #7 #10 κτλ σε διάφορες χώρες παγκοσμίως, σε πλατφόρμες όπως iTunes, Apple Music και Beatport.

Sian – You got a hold on me [Octopus Records] – Dub

Ύμνος για την ηλεκτρονική μουσική, ο ήχος είναι απίστευτος. Έχει ένα χρυσό στοιχείο από Electro / Minimal / Dub το οποίο σου προσφέρει διάθεση για χορό. Το φωνητικό είναι σαν μια γλυκιά αγκαλιά μέσα στην έκσταση και το χάος. Πιστεύουμε πως θα το ακούσουμε σε πολλά φεστιβάλ.

Celestia

Blame The Mono – Stereo Saved Us (Remco Beekwilder Cold Wave remix) [Possession] – Τechno

Συνεργασία επί του θέματος. Με τα vocals των HIDE (Close your eyes) και το μελαγχολικό vibe, έρχεται η σήμα κατατεθέν αισθητική του Remco να ισορροπήσει το αποτέλεσμα γεμίζοντας ενέργεια με μια ακολουθία κυμματιστών εναλλαγών του drum set.

D.Dan – Spilling Over [Planet X] – Techno

Βγαλμένο μέσα από ένα massive release της Planet X (“100 years of Colombia”), φόρος τιμής στην Κολομβία, το κομμάτι του D.Dan ξεχωρίζει για τον rave χαρακτήρα του. Για μένα αυτό είναι το έδαφος που τριπάρω.

Saniter & Theremin

Kobosil & Somewhen – Hora [Planet X] – Techno

Ένα κομμάτι από το τελευταίο release της Planet X (100 years of Colombia), από δύο αγαπημένους παραγωγούς. Dancefloor κομμάτι που ξεχωρίζει από τη μπότα του και μπορείς να το παίξεις άνετα σε closing set.

Blawan – Justa [Ternesc] – Electronic

Ένα Breakbeat κομμάτι από τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη Blawan. Release από το 9ο και τελευταίο του EP στην Ternesc. Πάντα ξεχωρίζεις το στυλ του από τις παραγωγές του. Ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις το set σου!

Που θα παρτάρεις το ΠΠΣΚ; Ενημερώσου για όλα τα techno / house πάρτι >