Ancient Methods
Ancient Methods

Ο Ancient Methods επιστρέφει στο Temple την Παρασκευή 8 Μαρτίου, μετά από την αξέχαστη βραδιά που μας χάρισε πέρυσι με ένα DJ set που ξεπέρασε τις 6 ώρες, για την παρθενική συνάντηση της νεοσύστατης δισκογραφικής Unstable Signal με την Ρ Electronics. Μαζί του θα είναι οι Rigas, MBasix και 3.14.

Υπάρχει κάτι ξεχωριστό στον τρόμο που αποπνέει ο ήχος του Ancient Methods, το οποίο σε αποτρέπει από το να επιχειρήσεις μία αποστειρωμένη τεχνική περιγραφή. Η μουσική του σε κάνει να κουνάς το κεφάλι σου πάνω-κάτω και το “funk” στοιχείο που ο ίδιος περιγράφει ως pitch-black-techno-war-funk είναι τόσο σημαντικό όσο οτιδήποτε άλλο, ενώ τα κομμάτια του περιέχουν μια υγιή δόση αυτού που κάποιος θα χαρακτήριζε bump’n’grind (χτύπημα και διάλυση), ακόμη κι αν η διάλυση αυτή φτάνει στο σημείο να καθίσταται αποπροσανατολιστική για τον ακροατή.

Ο ωμός, πηχτός ήχος και η γενικότερη παλιομοδίτικη αίθησή του, που θυμίζει ένα ηχοσύστημα που διαλύεται μέσα σε ένα βιομηχανικό κτίριο, ξεφεύγει από τον ορθόδοξο μινιμαλισμό, δημιουργώντας έναν μαζικό βόμβο, όμορφα σμιλεμένο πάνω σε βινύλιο, με μεσαιωνική αισθητική στις ετικέτες αυτού, προτείνοντας μία νέα βιομηχανική, προοδευτικά σκεπτόμενη διάθεση, εμβληματική για την παγκόσμια techno σκηνή.

Timetable
00:30-03:00 Rigas
03:00-04:00 MBasix (live)
04:00-06:00 Ancient Methods
06:00- end 3.14

Temple: Ιακχού 17, Γκάζι, Αθήνα
Εισιτήρια: προπώληση 10€ & στην είσοδο 12€
Προπώληση Εισιτηρίων: online στο viva.gr και πανελλαδικά από το δίκτυο φυσικών σημείων της Viva: Media Markt, Seven Spots, Reload Stores, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Viva Kiosks (Τεχνόπολη & Σύνταγμα)